Baloldal: Látványberuházások helyett a szombathelyieket segítsük a saját adójukból!

SMKGY_150129_BI38

A szombathelyi adófizetők országos szinten a legnagyobb befizetők közé tartoznak. Amióta nem helyben hasznosulnak a befizetett adóforintjaik, joggal várják el, hogy a hozzájárulásuk mértékének megfelelően támogassa az állam mindazt, ami a szombathelyiek számára a legszükségesebbek. Ezek mindenekelőtt, a jól felszerelt iskolák, a biztonságos járdák, utak, játszóterek, parkolók, mindenhol kiépített csapadékvíz elvezető rendszer, stb. Mindezekre ma nem jut pénz.

Valamennyi városunkban hasznosuló forrásnak örülni kell, de a látványberuházások szalagátvágásánál fontosabb a városlakók mindennapjait megnehezítő problémák megoldása. A városvezetés és a miniszterelnök nincs tisztában azzal, hogyan élnek, milyen gondokkal küzdenek Szombathely polgárai. Az emberekkel rendszeresen találkozó, kéréseiket továbbító ellenzéki képviselők javaslatait pedig Hende Csaba utasítására nem veszik figyelembe.

Mi továbbra is fenntartjuk együttműködési szándékunkat, mert akkor talán a szombathelyiek arra fordíthatják a visszakapott pénzüket, amit valóban fontosnak tartanak.

Éljen Szombathely! – MSZP – DK – EGYÜTT Frakció